La Piccola CREMOSA E.S.E. pod kávovar
Kód: 4687Podrobný popis
LaPiccola CREMOSA E.S.E. pod
Kávovar La Piccola v atraktívnom prevedení je majstrom v príprave tej najlepšej kávy.
Jeho povrch je vyrobený z kvalitného plastu, vďaka ktorému si zachováva svoj elegantný vzhľad a vyžaduje len minimálnu údržbu. Kávovar funguje na princípe kávových E.S.E. podov (POD-y sú ekologickou formou kapsulovej kávy), ktorých priemer je 44mm.
Prednosťou kávovaru je mimoriadne rýchly ohrev vody a to už do pár sekúnd od zapnutia prístroja. Výkonné čerpadlo sa postará o bezchybné fungovanie spotrebiča.
Kávovar je vhodný do každej domácnosti alebo malej kancelárie.
- Kávovar určený na použitie s E.S.E. podmi 44mm
- Elegantný dizajn
- Kompaktné rozmery
- Tlak 19 bar
- Automatické dávkovanie
- Možnosť nastaviť 2 veľkosti kávy
Dodatočné parametre
Kategória: | La Piccola Cremosa |
---|---|
Hmotnosť: | 3.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Spoločnosť La Piccola založil Gian Luca Venturelli. La Piccola je dynamická spoločnosť so silnou ekologickou mysľou. Firma sa zaoberá výrobou výlučne kávovarov na papierové filtračné POD-y. Veľký záujem vzniká v oblasti gastronómie a hotelierstva. Kde sa dbá vysokú kvalitu pripraveného espressa.
100% Made in Italy
La Piccola sa hrdo rozhodla brániť Made in Italy. Naše kávovary sú navrhnuté a zostavené výlučne v Taliansku špecializovanými technikmi, pričom používame iba talianske suroviny, čo zaisťuje dokonalosť produktu a značku kvality.
Talianske espresso v zahraničí
Prípravu espressa s kávovarmi La Piccola môže vykonať ktokoľvek, vďaka dokonalému tlaku a konštantnej teplote získa vynikajúce espresso. Kávové POD-y sa dajú ľahko prenášať kamkoľvek a aróma zostane zachovaná až do okamihu prípravy. Káva je rovnakej kvality bez ohľadu na to či ju pripraví skúsený barista alebo ktokoľvek iný.
Kvalitné materiály
Na výrobu sme zvolili ušľachtilé materiály (mosadz, nehrdzavejúca oceľ ...) A vylúčili sme iné (napr. Hliník) Našou túžbou je dosiahnuť konečný produkt, ktorý je nielen dobrý, ale aj bezpečný. Musíme si uvedomiť, že počas prípravy káva nevyhnutne zachytáva stopy materiálov, s ktorými prichádza do styku. V kávovaroch sa voda zohrieva na vysoké teploty a preteká obvodmi vyrobenými z rôznych materiálov. Preto je veľmi dôležité skontrolovať kvalitu a pôvod materiálov v čo najväčšej miere.