LaPiccola Sara Vapore E.S.E. pod kávovar
Kód: 0297Súvisiaci tovar
Podrobný popis
LaPiccola Sara Vapore E.S.E. pod
POD kávovar La Piccola SARA Vapore je jednoduchý a pritom skvelý kávovar s bohatým využitím v domácnosti, kanceláriách, ako aj v malých gastro prevádzkach. Je vhodný aj ako doplnkový kávovar pre prevádzky, ktoré chcú rozšíriť ponuku a špeciálne druhy kávy. Lineárny a minimalistický design osloví každého milovníka vkusu a dobrej kávy. Kávovar funguje na princípe kávových podov (POD-y sú ekologickou formou kapsulovej kávy), ktorých priemer je 44mm. Je vyrobený z nerezu a obsahuje plastovú nádobu s obsahom vody 3 litre.
Na rozdiel od modelu Classic má trysku paru.
Kávovar je vhodný malej a strednej kancelárie poprípade do domácnosti.
Dodatočné parametre
Kategória: | Kávovary |
---|---|
Hmotnosť: | 9.5 kg |
Farba: | Strieborná / čierna |
Priemer POD-u: | 44 mm |
Tryska na horúcu vodu: | Nie |
Tryska na paru: | Áno |
Typ kávovaru: | na E.S.E. Pody |
Vhodné do: | Domácnosti, Malej kancelárie, Strednej kancelárie, Malej gastro prevádzky |
Materiál: | Nehrdzavejúca ocel / lakovaná ocel |
Príkon: | 1200 W |
Typ podu: | E.S.E. |
Priermer podu: | 44 mm |
Tlak: | 15 bar |
Rozmery (š/v/h): | 21 cm / 30,5 cm / 29 cm |
Objem nádrźe na vodu: | 3 l |
Priame pripojenie na vodu: | Nie |
Čistenie kávovaru
Príprava kávy
Unboxing
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Spoločnosť La Piccola založil Gian Luca Venturelli. La Piccola je dynamická spoločnosť so silnou ekologickou mysľou. Firma sa zaoberá výrobou výlučne kávovarov na papierové filtračné POD-y. Veľký záujem vzniká v oblasti gastronómie a hotelierstva. Kde sa dbá vysokú kvalitu pripraveného espressa.
100% Made in Italy
La Piccola sa hrdo rozhodla brániť Made in Italy. Naše kávovary sú navrhnuté a zostavené výlučne v Taliansku špecializovanými technikmi, pričom používame iba talianske suroviny, čo zaisťuje dokonalosť produktu a značku kvality.
Talianske espresso v zahraničí
Prípravu espressa s kávovarmi La Piccola môže vykonať ktokoľvek, vďaka dokonalému tlaku a konštantnej teplote získa vynikajúce espresso. Kávové POD-y sa dajú ľahko prenášať kamkoľvek a aróma zostane zachovaná až do okamihu prípravy. Káva je rovnakej kvality bez ohľadu na to či ju pripraví skúsený barista alebo ktokoľvek iný.
Kvalitné materiály
Na výrobu sme zvolili ušľachtilé materiály (mosadz, nehrdzavejúca oceľ ...) A vylúčili sme iné (napr. Hliník) Našou túžbou je dosiahnuť konečný produkt, ktorý je nielen dobrý, ale aj bezpečný. Musíme si uvedomiť, že počas prípravy káva nevyhnutne zachytáva stopy materiálov, s ktorými prichádza do styku. V kávovaroch sa voda zohrieva na vysoké teploty a preteká obvodmi vyrobenými z rôznych materiálov. Preto je veľmi dôležité skontrolovať kvalitu a pôvod materiálov v čo najväčšej miere.